top of page

Bruidsfotografie

Ongedwongen en ontspannen.

 

Vleugje artistieke inzicht met een beetje fine art.

 

Beelden die je wilt blijven bekijken.

 

Beelden die je in een lijst wilt ophangen aan de muur.

 

Filmische beelden die je in een tijdschrift of koffietafelboek wilt zien.

Tijdloos, sfeervol

& authentiek

Wedding Faye en Tom LQ-205.jpg

Ilse & Brian

“Superblij met de foto's die Irene gemaakt heeft van onze trouwdag! Foto's zijn precies geworden zoals we gehoopt hadden en doen ons elke keer weer terugdenken aan die fijne dag."

Noa & Jorian

“Van tranen van emotie tot hardop lachen... alles via de foto's herbeleven is enorm bijzonder. Irene heeft echt de mooiste momenten vastgelegd op de perfecte manier!"

Fay & Tom

Irene heeft met veel enthousiasme onze trouwdag vastgelegd. Ze is een hele lieve en kundige fotografe die je op je gemak stelt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor het een feestje is om samen foto's te maken. De foto's waren prachtig en we hebben superveel ontvangen. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen Irene van harte aan."
INSTAHQ-1_edited_edited.jpg
sneak peek-3.jpg

Mogelijkheden

 

Fotografie in principe vanaf vier uren fotografie (of vraag naar de mogelijkheden)

 

Alle wensen in overleg

 

Minimaal 150 digitale beelden (bij 4 uren fotografie) in hoge en lage resolutie

 

Vanaf €800,-

Offerte op maat!

Wat fotografeer ik?

 

Getting Ready - klaarmaken voor de grote dag.

De eerste ontmoeting - thuis of op locatie.

Details gedurende de hele dag - bloemen, decoraties, de jurk,

het pak, de ringen, de gedekte tafels ...

Flatlays van de trouwkaart en parfum, sieraden.

Taart aansnijden, borrel, diner.

De gasten en groepsportretten.

De ceremonie - eventueel een kerkdienst - ja-woord, uitwisseling ringen.

De speeches. 

Een fotoreportage van jullie twee samen op locatie naar keuze.

Eventueel start van het feest of eerste dans.

Huwelijk 21102022 LQ-556.jpg
sneak peek-1-2_edited_edited.jpg
styled shoot-1-3_edited.jpg

Fine Art

Ik houd van fine art fotografie. Ik probeer tijdloze en elegante foto's te creeëren met de foto's uit de fotoshoot van jullie tweeën. Ik probeer de fotoshoot vanuit een artistiek oogpunt vast te leggen met intieme, rustige en lifestyle-achtige beelden. Deze foto's bewerk ik soms ook met een extra grove 'korrel'. Deze foto's zijn mooi om af te drukken en in te lijsten als een kunstwerk.

 

Noa en Jorian ARTISTIC COLOUR-1-3.jpg

Veelgestelde vragen

 

WANNEER KUNNEN WIJ HET BESTE BOEKEN?

Ik adviseer jullie om zo'n 3-6 maanden van te voren je bruiloft te boeken. Hoe eerder, hoe beter natuurlijk. Je hebt dan meer kans dat een populaire datum nog beschikbaar is! Maar ook als je een last minute intieme bruiloft (elopement) wilt laten vastleggen kun je ook contact met mij opnemen. Ik kijk dan of het op korte termijn gaat passen in mijn agenda!

WAT HOUDT EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN?

Tijdens een kennismakingsgesprek (kan ook online) kunnen we elkaar ontmoeten en de dagindeling doornemen. Ook kun je al je vragen stellen!

HOE GAAT DE BETALING IN ZIJN WERK?

Je betaalt vooraf 25% van de prijs om je plekje te reserveren. Binnen een week na de bruiloft ontvang ik uiterlijk het resterende bedrag.

KAN IK DE SHOOT IN TERMIJNEN BETALEN?

Dat kan zeker. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!

WAAROM ZOUDEN WIJ JOU MOETEN KIEZEN?

Ik hoop dat mijn stijl jullie aanspreekt. Ik doe dit graag met oog voor het verhaal en alle details, met wat creativiteit en hier en daar een artistiek sausje. Ik denk ook graag met jullie mee en ik hoop dat jullie je snel op je gemak voelen bij mij.

IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN, WAT NU?

Geweldig! Je kan de shoot vastleggen door contact met me op te nemen via mijn website of via de mail: info@irenevandewegefotografie.com. Ik reageer dan zo snel mogelijk! We gaan dan een kennismakingsgesprek afspreken!

KAN IK EXTRA UREN BIJBOEKEN?

Dat kan zeker. Ieder uur extra is €200,-.

KAN IK EEN ALBUM ERBIJ BOEKEN?

Bij minimaal 8 uren fotografie krijg je een eenvoudig linnen mini-album van 20x20 cm met twintig bladzijden inclusief. Wil je een extra luxe album kan dat, maar dan komen er extra kosten bij. (Prijzen starten vanaf €395,- bij een album van 25x25 cm)

WANNEER ZIJN DE FOTO'S KLAAR?

Digitale bestanden van bruiloften kennen een geschatte levertijd van zes weken. Ik doe mijn best dit eerder te kunnen leveren. 

KAN IK FOTOPRODUCTEN BESTELLEN?

Ja, denk bijvoorbeeld aan een mini-album voor de ouders of mooie prints om in te lijsten. Vraag naar de mogelijkheden!

Esther & Wietze

"Wij raden Irene zeker aan! Voor onze bruiloft heeft ze een prachtig resultaat geleverd! We zijn ontzettend tevreden met het contact, de professionaliteit en de fijne omgang tijdens het shooten! Nogmaals bedankt!"

Gabriela & Matthijs

“Irene heeft onze bruiloft in Middelburg en Vrouwenpolder gefotografeerd.

 

Na gesprekken met meerdere fotografen hebben wij al snel voor Irene gekozen. Tijdens het gesprek kwam ze heel enthousiast over en gaf ze direct al goede en leuke ideeën over het maken van de foto's, locaties en hoe we dit goed konden indelen in de dag. Hierdoor hebben we ook onze dagplanning nog kunnen verbeteren! Daarnaast was ze erg to-the-point wat ons erg aansprak. Het kennismakingsgesprek leek eigenlijk meer op een gesprek met een vriendin over fotografie en die meedenkt over de bruiloft.

 

Al deze punten kwamen terug op de dag zelf. Ik heb zelf weinig ervaring met fotoshoots maar omdat Irene er erg gemakkelijk mee omging was het totaal niet ongemakkelijk. Het werd uiteindelijk een leuke shoot waarbij het meer leek alsof we met vriendin door de stad liepen tijdens onze bruiloft. Door deze houding konden wij onszelf zijn en laten de foto's dit ook zien. Het zijn geen ongemakkelijk geposeerde foto's geworden waar ik een beetje huiverig voor was aangezien ik dit nog nooit gedaan had.

 

Wij hadden een 70's festival thema bruiloft en dit is goed terug te zien in de foto's. De sfeer van de foto's laten dit thema heel mooi terugkomen. Naast deze stijl hebben we ook foto's gekregen in andere stijlen waardoor het veel diverse foto's hebben. Hier zijn we heel erg blij mee en lijkt het alsof we 3 verschillende fotografen in 1 hadden. Irene heeft mooi gebruik gemaakt van de locatie en alle mogelijkheden daar.

 

Voordat we eenmaal waren bijgekomen van de bruiloft hadden we al een paar sneak pees ontvangen die we direct konden delen. Al heel snel hebben we de gehele collectie ontvangen wat erg fijn was omdat de hype van de dag nog wat langer duurt.

Irene, heel erg bedankt voor de foto's en dat je er een leuke dag van hebt gemaakt! Dankzij jouw foto's kunnen wij nog langs nagenieten van de bruiloft. Je bent zeker een aanrader!!"

Jeroen & Esther

"Irene heeft ons trouwen op een zeer professionele wijze vast gelegd. Ook in de aanloop en naderhand zeer prettig in de communicatie. Op de trouwdag was het overigens ook nog erg gezellig! Een aanrader!"
website portfolio-1-4.jpg
bottom of page